BESPLATNI LETNJI SPORTSKI KAMPOVI ZA ĐAKE Od košarke do tekvondoa

Mališani mogu potpuno besplatno da učestvuju u brojnim sportskim kampovima

Beogradski osnovci i srednjoškolci koji nemaju planove za ovaj letnji raspust, mogu sve do 31. avgusta da učestvuju u različitim sportovima potpuno besplatno, jer Sekretarijat za sport i omladinu i ove godine animira školarce besplatnim sportskim programom.

Đaci od sedam do 18 godina mogu letnje dane da provedu u sportskim centrima, gde će naučiti da plivaju, igraju odbojku, košarku, rukomet, stoni tenis, ples, ritmičku gimnastiku, kao i fitnes, ali i spoznati sportske veštine kao što su džudo ili tekvondo.

Za ove letnje kampove mogu se prijaviti sva deca, bez obzira na materijalni status.

Deca sa invaliditetom takođe mogu uživati u ovom programu, jer je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda organizovao sportsko-rekreativni kamp, gde će biti plivanja, jahanja i atletike, kao što će i za decu sa autizmom i teškoćama u razvoju biti organizovano druženje na hipodromu u okviru Konjičkog udruženja „Potkovica”, ali i kardioprogram, korektivna gimnastika, inkluzivna štafeta, radionice sa defektologom i psihologom. 

Roditelji, uzmite dečicu za ruku i pravac po vaučere u Sekretarijat za sport i omladinu u ulici Kraljice Marije 1, svakog radnog dana od devet do 15 časova, jer je broj mesta ograničen. Sve što je potrebno jeste da učenici ponesu sportsku opremu prilikom odlaska na željeni program i đačku knjižicu.

Programe organizuju Gradski centar za fizičku kulturu, SC „Olimp-Zvezdara”, Sportsko-rekreativni centar „Ljubomir Ivanović Gedža”, Sportski centar „Voždovac”, Sportsko-rekreativni centar „Pionirski grad”, „Surčin”, JP „Ada Ciganlija” i voždovački centar „Šumice”.

SPORTSKI CENTRI, TERMINI I DISCIPLINE

Olimp-Zvezdara, 03.07.-31.08.2017. zumba, fitnes, pilates, aerobik za decu i bazen, Ljubomir Ivanović Gedža do 31.08.2017. karate, rvanje, teretana Voždovac, do 31.08.2017. tekvondo, fudbal, tenis, Pionirski grad, do 28.08. odbojka, košarka, fudbal, folklor, Surčin, do 26.08. odbojka na pesku, stoni tenis, Ada Ciganlija, do 31.08. ronjenje, iznajmljivanje bicikala i rolera, Šumice, do 31.07. košarka, rukomet, odbojka, stoni tenis

Izvor: alo.rs