Vredni, mladi i kreativni

Nastavnici i učenici Osnovne škole „Milan Hadžić“ iz Vojke imali su pune ruke posla pripremajući različite manifestacije, a posebno su ponosni na školski časopis "Vetrenjača".

Nastavnici i učenici Osnovne škole „Milan Hadžić“ iz Vojke od početka ove školske godine vredno rade na ostvarivanju planiranih aktivnosti. Oktobar je razrednoj nastavi bio tematski mesec. Uz različite aktivnosti obeležena je Dečja nedelja, Nedelja školskog sporta i Nedelja zdrave hrane. Tih dana se širila ljubav među generacijama, podsećalo se na važnost fizičkih aktivnosti i konzumiranje zdrave hrane. Pripremane su zdrave salate od povrća i voća, obeleženi su Dan hleba i Dan jabuke. Tematskim panoima, prigodnim radionicama i predavanjima akcenat je stavljen na bezbednost dece na internetu i digitalnom nasilju.
Nataša Mićić, direktorka škole, pruža punu podršku nastavnicima u realizaciji svih aktivnosti, a roditelji učenika aktivno učestvuju u radu škole.
- Svakako, ono na šta smo posebno ponosni je pokretanje školskog časopisa „Vetrenjača“. Časopis uređuju učenici uz pomoć nastavnika. Članovi mlade redakcije vredno rade i trude se da časopis bude što sadržajniji i zanimljiviji – kaže Vesna Anastasov, učiteljica u školi „Milan Hadžić“.