Ko se boji vuka još 2

Nove avanture vuka Sivog i njegove družine u bioskopima širom Srbije.

Komičan, sinhronizovan animirani film „Ko se boji vuka još 2“ stiže pred domaću publiku u četvrtak, 31. januara i donosi nam na veliko platno već dobro poznate likove: dobroćudnog vuka  Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memu i druge. Ove drugare iz filma svojim glasovima oživeli su: glumac Petar Strugar, Marko Kon, Inspektor Blaža, Srđan Dinčić i druge poznate ličnosti.

Specijalna projekcija ove dugoiščekivane animirane avanture održaće se u subotu 02. februaru u 14h, u Kombak dvorani kada će se pre početka projekcije, sa najmlađima, družiti glumci koji su pozajmili glasove ovim likovima. Osim toga od 12h do 15h najmlađi posetioci će moći da učestvuju u karaokama, slikanju sa maskama, maskotama, likovnim radionicima.

Uzbudljiva priča o ovcama i vukovima koji žive u slozi i miru povešće nas u njihovo magično selo u kojem je prijateljstvo jedini preduslov za život. Ipak da li će tako ostati do kraja priče? Njihov timski duh koji jedini može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, preneće na platno naše poznate ličnosti, koje su učestvovali u sinhronizaciji filma.

Od scenariste nekih od najpoznatih animiranih hitova uključujući  Lepotica i zver (Beauty and the Beast), Priča o igračkama (Toy Story)  i Šrek (Shrek), Roberta Lensa dolazi nam nastavak animirane avanture “Ko se boji vuka još 2.”

Vidimo se na specijalnoj projekciji :)