Digitalna ekspedicija

Karavan digitalnih veština, pismenosti i bezbednosti

Razvoj tehnologije promenio je našu realnost zauvek. Činjenica je da su različite vrste tehnologija svuda oko nas i da one čine značajan deo naše stvarnosti, od koje je teško pobeći. Još značajnije je imati na umu da kada se koriste mudro, tehnologije predstavljaju značajnu podršku našim životima u mnogim aspektima. Kada govorimo o digitalnom svetu, kao da zaboravljamo svu njegovu kompleksnost, jer pored inovativnih prilika i praktičnosti u mnogim apsektima, onlajn prostor često ume da bude velika nepoznanica.

Ovo je prilika da se putem interaktivnog programa sa najaktuelnijim predavačima iz ove oblasti, kroz diskusije i razgovore sa domaćim influenserima, upoznate sa novim praksama i trendovima digitalnog sveta.

Karavan „Digitalna ekspedicija” kreće na putovanje kroz Srbiju!

Putovanje započinje 21. i 22. avgusta u Beogradu, na Trgu Republike, od 10 h, gde će jedan od predavača biti autor Izdavačke kuće BIGZ školstvo, Dejan Bošković.  Imaćete priliku da se upoznate sa ključnim digitalnim veštinama 21. veka: kako da dođete do određene informacije, kako da u elektronskoj komunikaciji s državnom upravom ostvarite neko svoje pravo ili ispunite obavezu, kao i kako da sebi i svojoj deci pružite bezbedno digitalno iskustvo.

Tokom naredna 4 meseca karavan će posetiti još 15 gradova Srbije!
Karavan pratite na https://digitalnaekspedicija.gov.rs/

Izvor: Digitalna ekspedicija/BIGZ školstvo