Obeležavanje Dana porodice u OŠ „Ljubomir Ljuba Nenadović” u Raniloviću

Povodom Međunarodnog dana porodice u Osnovnoj školi „Ljubomir Ljuba Nenadović” organizovan je niz aktivnosti za učenike i članove njihovih porodica.

Povodom Međunarodnog dana porodice, u našoj školi, organizovan je niz aktivnosti za učenike i članove njihovih porodica. U društvenim igrama, sportskim i likovnim aktivnostima i uređivanju školskog prostora podjednako su uživali učenici, roditelji, ostali članovi porodice i nastavnici. Pravili smo kolače i limunadu čijom smo prodajom obezbedili deo sredstava za organizovanje proslave povodom završetka osmog razreda. Za učenike osmog razreda realizovan je program profesionalne orijentacije u kojem je pažnja usmerena prvenstveno na osposobljavanje mladih za izbor zanimanja. Na fudbalskoj utakmici između učenika i nastavnika bio je prisutan navijački duh, pesma i smeh, što je dalo posebnu čar ovom događaju. Učenici prvog ciklusa i njihovi roditelji učestvovali su u igri „muzičke stolice, pravili su frizure jedni drugima i zajedno spretno učestvovali u sportskom poligonu.

 

 

Porodica je temelj društva, a naše društvo je 15. maja bilo zajedno veselo i kreativno, sa željama da porodica u što većoj meri bude deo svake obrazovno-vaspitne ustanove.

 

Mila Simunović, prof. francuskog jezika

Jasmina Milošević, prof. razredne nastave