Zajedno unapređujemo uslove za rad i učenje u školama

Ministar prosvete Branko Ružić prisustvovao je dodeli donacije led rasvete za školske table u osnovnim i srednjim školama u Nišu i ocenio da će to olakšati rad učenika i nastavnika i unaprediti uslove za prenošenje znanja.

„Želim da izrazim zahvalnost ambasadi Izraela i srpsko-izraelskom biznis klubu, koji su prepoznali potrebe naših škola i obezbedili ovu donaciju“, istakao je ministar.

On je rekao da je zajednički cilj ulaganje u poboljšanje kvaliteta obrazovanja i da će zato Ministarstvo prosvete nastaviti da radi na obezbeđivanju kvalitetnih uslova za rad i učenje. 

„Zbog toga nastojimo i da kroz različite donatorske projekte i u saradnji sa društveno-odgovornim kompanijama koje žele da doprinesu obrazovnom sistemu u što većem obimu poboljšamo uslove u obrazovnim ustanovama širom Srbije“, rekao je ministar Ružić.

Srpsko- izraelski biznis klub donirao je osnovnim i srednjim školama u Nišu, uz podršku Ambasade Izraela, led rasvetu za 800 školskih tabli u 55 osnovnih i srednjih škola u Nišu.

 

Izvor i foto: Ministarstvo prosvete