Proglašeni pobednici foto-konkursa Kreativno leto uz BIGZ

Među stotinama pristiglih prijava, koje svedoče o bogatstvu vaših interesovanja kroz različite kreativne aktivnosti, izabrani su pobednici u sedam kategorija.

Izdavačka kuća BIGZ školstvo osmislila je dvomesečni istraživački koncept Kreativno leto uz BIGZ, koji je bio propraćen foto-konkursom. U cilju da leto učinimo zabavnijim, sadržajnijim i edukativnijim, istakli smo predloge aktivnosti za roditelje i decu.  

Leto je bilo posebno zabavno kada ste pratili tragove likovnih mapa koje smo vam predstavili, kada ste išli sa nama u avanture na put oko sveta ili kada smo bili vaši vodiči za male naučne projekte. Otkrili smo vam i kako da se zabavite dok čitate lektiru, kroz potragu za svemirskim i ovozemaljskim zmajevima. Poveli smo vas na dvor vladara iz dinastija Karađorđević i Obrenović, a posebno su vam se svidele priče o našim kneginjama, princezama i kraljicama iz 19. i 20. veka. Zajedno smo izvodili oglede iz prirodnih nauka, upoznajući tako svet koji nas okružuje, ali i sebe same i svoja interesovanja. Najzabavnije od ovih trenutaka ovekovečili ste objektivom foto-aparata, što nas je posebno obradovalo. Među stotinama pristiglih prijava, koje svedoče o bogatstvu vaših interesovanja kroz različite kreativne aktivnosti, odabrali smo pobednike u sedam kategorija.

NAGRADA

ZA NAUČNOISTRAŽIVAČKI DOPRINOS

Arsenije Anđelković, 8 godina, Beograd

 

NAGRADA

ZA UMEĆE U IZRADI ORIGAMI TEHNIKE

Nikola Milić, 12 godina, Beograd

 

NAGRADA

ZA KREATIVNOST

Vesna Vladimirovna Cvijović, 3 godine, Beograd

 

NAGRADA

ZA ORIGINALNOST

Lazar Praizović, 5 godina, Beograd

 

NAGRADA

ZA UMETNIČKI KONCEPT

Margita Gudurić, 3 godine, Užice

 

NAGRADA

ZA REALIZACIJU PROJEKTA

Anđela Milojević, 14 godina, Belosavci, Topola

Nevena Ivanović, 14 godina, Belosavci, Topola

Igor Petrović, 14 godina, Belosavci, Topola

 

NAGRADA

ZA NAJMLAĐEG UMETNIKA

Luka Cvijović, 2 godine, Beograd

 

 

Posebno nas je obradovala odazvanost najmlađih učesnika, koja svedoči o prepoznatom značaju kreativnih aktivnosti u najranijem uzrastu. Tim povodom, pohvaljujemo i veliku ulogu roditelja, vaspitača, učitelja. Drago nam je da ste ovo leto proveli u zabavnim i edukativnim trenucima! 

Svečana dodela nagrada biće organizovana na Sajmu knjiga, a informacije o datumu i vremenu biće naknadno saopštene dobitnicima. 

Narednih dana, na Školskom portalu i mrežama BIGZ školstva, biće pojedinačno predstavljeni nagrađeni učesnici i pobedničke fotografije.

Pratite nas narednih dana kako bismo zajedno uživali u letnjem foto-putovanju!

 

Izvor: BIGZ školstvo