Ormarići za prvake kroz novčane donacije

Zahvaljujući donaciji finansijskih sredstava učenici prvog razreda OŠ „Ljubomir Ljuba Nenadović” u Raniloviću dobili su ormariće što će znatno olakšati i obezbediti prostor za odlaganje udžbenika i školskog pribora.

Od ideje do realizacije, put koji smo prešli zajedno, zahtevao je veliku angažovanost i podršku, pokazujući jedinstvo i solidarnost u ostvarivanju ovog važnog cilja. Ormarići koje smo dobili pomoći će našim prvacima ne samo u organizaciji svojih udžbenika i školskog pribora, već će istovremeno poslati poruku podrške i značaja koji pridajemo obrazovanju naše dece. Time što im pružamo sredstva za uspešan početak, aktivno učestvujemo u izgradnji osnove za njihov budući uspeh.

Svaka donacija, bila ona mala ili velika, doprinela je opštem cilju. Tokom procesa sakupljanja sredstava, videli smo kako ljudi iz naše zajednice pokazuju veliku ljudsku dobrotu. Ovaj projekat nije samo o materijalnim stvarima; on je o zajednici koja stoji zajedno i gradi bolju budućnost.

Ovim činom, mi nismo samo obezbedili sredstva za obrazovanje dece u našoj školi, već smo i postavili primer ostalima. Svest o značaju dobročinstva i učešća u obrazovanju budućih generacija prosvetljuje našu zajednicu i podstiče naše sugrađane na aktivno učešće u podizanju kvaliteta obrazovnog sistema.

Sa još više osmeha na licu iskoristili smo svaku moguću šansu da napravimo razliku. Očekujemo sa netrpljenjem svetlu budućnost koja se otvara pred našim malim prvacima.

 

Jasmina Milošević, učiteljica prvog razreda u OŠ „Ljubomir Ljuba Nenadović” u Raniloviću