Konkurs „Digitalna riznica znanja”

Sa ciljem da podstakne upotrebu informacionih tehnologija u nastavi, BIGZ školstvo uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, od 1. decembra 2017. godine raspisuje nagradni konkurs za učitelje i nastavnike osnovnih škola.

Izdavačka kuća BIGZ školstvo uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, raspisuje nagradni konkurs za učitelje i nastavnike osnovnih škola „Digitalna riznica znanja”. Konkurs počinje 01. decembra 2017. godine, a prijave se mogu podneti do 1. aprila 2018. godine.

Cilj konkursa „Digitalna riznica znanjaˮ je da se podstakne upotreba informacionih tehnologija u nastavi, a svi digitalni sadržaji koji učestvuju na konkursu moraju biti usklađeni sa zadacima i ciljevima časa. Stručni žiri biraće najbolje multimedijalne sadržaje koje će učitelji i nastavnici pripremiti kako bi unapredili proces nastave. Osim nagrada koje će biti dodeljene najboljima u četiri kategorije, svi učesnici koji se budu prijavili dobijaju pet bodova za stručno usavršavanje u sklopu ustanove.

Na konkursu mogu učestvovati svi predmetni i razredni nastavnici osnovnih škola u Srbiji, bilo da je reč o autorskom delu jednog ili tima nastavnika istih predmeta. Rad treba da sadrži prikaz cele nastavne jedinice ili jednog njenog dela, da se realizuje se pomoću informacionih tehnologija kao nastavnog sredstva i da se može svrstati u jednu od četiri kategorije:

1. priprema za čas;

2. Power Point prezentacija;

3. video-zapis;

4. digitalni čas.

Detaljne propozicije konkursa „Digitalna riznica znanjaˮ možete pogledati ili preuzeti klikom na PROPOZICIJE KONKURSA.

FORMA ZA PRIJAVU NA KONKURS