Najbolje Power Point Prezentacije

Nagradni konkurs „Digitalna riznica znanja“ uspešno je završen 1. aprila. Danas predstavljamo najbolje radove u kategoriji Power Point Prezentacija.

Na konkurs „Digitalna riznica znanja“, koji je organizovala Izdavačka kuća BIGZ školstvo uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mnistarstva trgovine, turizma i telekomunkacija i kompanije Comtrade, stiglo je više od 700 radova. U kategorijama Priprema za čas, Power Point Prezentacija, Video zapis i Digitalni čas takmičli su se radovi koji su bili usklađeni sa zadacima i ciljevima časa, sadržali prikaz nastavne jedinice ili jednog njenog dela i bili realizovani pomoću informacionih tehnologija kao nastavnog sredstva.  

Stručni žiri koji je pregledao sve radove i odlučivao o najboljim multimedijalnim sadržajima činili su:

  • Dr Ranko Rajović, jedan od najistaknutijih stručnjaka za rani razvoj inteligencije kod dece

  • Nataša Nikolić Gajić, predsednica Saveza učitelja Srbije,

  • Olivera Todorović, rukovodilac Centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u  Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja,

  • Branka Šegrt, rukovodilac Sektora za stručno usavršavanje i napredovanje u Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja,

  • Slavica Gomilanović, profesor razredne nastave u Osnovnoj školi “Đura Jakšić” u Oreškovici,

  • Nikola Rajevac, profesor informatike i računarstva u Osnovnoj školi “ Andra Savčić” u Valjevu.

Predstavljamo najbolje radove u kategoriji Power Point Prezentacija.

  1. mesto – Power Point Prezentacija “Sabiranje i oduzimanje brojeva do 100”, Stevice Jankovića, profesora razredne nastave u Osnovnoj školi “Petar Leković” iz Požege.

        2. mesto – Power Point Prezentacija “Carstva živih bića”, Tatjane Reljić, profesora razredne nastave u Osnovnoj školi “Sestre Ilić” iz Valjeva.

        3. mesto – Power Point Prezentacija “Čas, minut”, Ive Ljubisavljević Kajganović, profesora razredne nastave u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” iz  Niša.

 U narednim danima biće objavljeni i rezultati nagrađenih radova u kategorijama Video zapis i Digitalni čas.