Učiteljica i deca pezadovoljni upotrebom e-priručnika na času

Učiteljica Vesna Anastasov iz OŠ “Milan Hadžić” iz Vojke je među prvim korisnicima BIGZ-ovih udžbenika koja je primenila u nastavi e-priručnik.

Interaktivni elektronski dodaci u udžbeniku iz Prirode i društva podstakli su decu da budu još aktivnija na času. Vesna nam je poslala fotografije sa časa i ispričala kako su deca reagovala.

BIGZ školstvo je vredno radilo čitave godine na pripremi najboljeg i najsavremenijeg udžbenika za đake. Tako su nastali e-priručnik za nastavnike i e-udžbenik za đake. Učenje kroz igru, interakciju u multimedijalne sadržaje čini process učenja zabavnijim i deci i nastavnicima.

Korišćenje savremenih sredstava u nastavi deca stiču praktučna znanja. Korišćenjem multimedijalnih sadržaja, video-materijala, različitih fotografija deca bolje pamte i uče. Đaci su jako lepo prihvatli elektronski udžbenik, interesantno im je što i kod kuće mogu da nastave da istražuju i uče, kaže za portal učiteljica Vesna.

E-priručnik i e-udžbenik su jedinstveni na tržišu, BIGZ školstvo je jedina izdavačka kuća koja je za svoje korisnike obezbedila interaktivne, multimedijalne elektronske udžbenike koji učenicima olakšavaju učenje i elektronske priručnike koji pomažu nastavnicima u pripremi i izvođenju časova. Više informacija o e-priručniku/e-udžbeniku možete naći na sajtu Školski portal.