Deca čiji roditelji izgovaraju ovu frazu znaju da ih mama i tata vole bezuslovno

Roditelji vole svoju decu bezuslovno, ali to možda ne znaju uvek. I njima je, kao i nama, potrebna afirmacija, posebno kada prave greške.

Anžuli Pašal je postala viralna kada je podelila jednostavnu rečenicu koju joj je majka rekla kada je bila mala, za koju se zaklinje da će promeniti živote roditelja i dece. Ta fraza je: "Volim te više od..."

Ova majka petoro dece podelila je na Instagramu da je za Božić prala porcelansko posuđe koje se koristi samo u posebnim prilikama.

"Dok sam prala sudove i odlagala ih, pet od dvanaest tanjira se polomilo. U tom trenutku mama je iz druge sobe viknula: 'Volim te više od tog suđa'", priseća se ona.

Majka je koristila istu frazu u drugim situacijama, na primer kada je Paschall dobio lošu ocenu.

"Čak i kada sam učinila nešto dobro, majka bi mi rekla da me voli više od onoga što sam uradila. U tom trenutku mi je davala bezuslovnu ljubav", dodala je ona.

Pašal veruje da je ta fraza izuzetno važna, posebno kada deca prave greške. Iako očekuju da budu osramoćeni ili ukoreni, mi ćemo im prići nežno i sa ljubavlju, što čini razliku.

"Mislim da ono što zaista, zaista želimo više od svega jeste da znamo da smo voljeni bezuslovno. Vežbajte tu frazu sa svojom decom i sigurna sam da će vas promeniti i pozitivno uticati na živote vaše dece", zaključila je ona.

 

Izvor: index.hr