Novi udžbenički kompleti za 2. i 6. razred - BIGZ školstvo

Izdavačka kuća BIGZ školstvo pripremila je savremene udžbeničke komplete za drugi i šesti razred osnovne škole...

Izdavačka kuća BIGZ školstvo pripremila je savremene udžbeničke komplete za drugi i šesti razred osnovne škole, usaglašene sa novim Programom nastave i učenja. U pitanju su udžbenici iz sledećih predmeta: matematike, srpskog jezika, sveta oko nas, muzičke kulture, likovne kulture, engleskog jezika, nemačkog jezika, biologije, istorije, geografije, informatike i računarstva, tehnike i tehnologije i fizike.

Detaljnije informacije o udžbenicima možete pogledati OVDE.

MozaBook platforma predstavlja najsavremeniju podršku nastavniku u izvođenju digitalne nastave. Platforma sadrži interaktivne testove i zadatke za proveru znanja. Omogućava praćenje, vrednovanje i analizu individualnog rada učenika, ali i celog razreda. Nastavniku su dostupni alati za izradu personalizovanih materijala, interaktivne 3D animacije, vrhunski 3D modeli, snimljeni ogledi, virtuelne šetnje, galerije fotografija i video i audio-zapisi.

E-priručnik BIGZ školstva predstavlja nezamenljivu pomoć u pripremi i izvođenju nastave. Priručnik sadrži digitalni udžbenik i multimedijalne sadržaje, nastavne planove, predloge priprema i dodatne materijale kao pomoć u praksi. Priručnik pruža mogućnost dodavanja vlastitih sadržaja, pisanja beležaka i menjanja predloga prema sopstvenim potrebama u nastavi.