Konferencija Digitalno obrazovanje 2024

Peta međunarodna onlajn konferencija „Digitalno obrazovanje 2024“ (DO24) održava se 19. aprila od 10:00 do 18:00 časova

TEMA KONFERENCIJE

Ove godine, fokus konferencije je na mapiranju napretka u obrazovnom sektoru u smislu digitalizacije i integracije informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT) na svim obrazovnim nivoima. Cilj je da istaknemo inovacije i najbolje prakse koje unapređuju kvalitet obrazovanja, a zajedno sa predavačima, donosiocima odluka, partnerima i učesnicima kreiramo pravac delovanja u budućnosti!‚

KOME JE NAMENjENA KONFERENCIJA?

Konferencija je namenjena zaposlenima u obrazovnom sektoru, organizacijama i kompanijama koje podržavaju obrazovanje, kao i donosiocima odluka i preduzetnicima.

SADRŽAJ KONFERENCIJE

– Izuzetni predavači: imaćete priliku da čujete inspirativna predavanja vodećih stručnjaka iz sveta digitalnog obrazovanja.

– Panel diskusije: diskusije na aktuelne teme i trendove u oblasti digitalnog obrazovanja.

– Interaktivne radionice: učestvujte u praktičnim radionicama koje podstiču kreativnost i inovativnost!

– Umrežavanje: ovo je idealna prilika za povezivanje, razmenu iskustava i stvaranje novih partnerstava!

PRIJAVA

Da biste osigurali svoje mesto, molimo vas da popunite prijavni formular najkasnije do 12. aprila 2024. godine, do 23:59 časova klikom OVDE. 

ORGANIZATOR KONFERENCIJE

Centar za obrazovne tehnologije Zapadni Balkan, osnovan od strane vodećih eksperata i praktičara u oblasti obrazovanja, posvećen je unapređenju kvaliteta edukacije na Zapadnom Balkanu kroz inovativne obrazovne tehnologije.

PARTNERI

Međunarodnu onlajn konferenciju „Digitalno obrazovanje 2024“ organizuje Centar za obrazovne tehnologije Zapadni Balkan u saradnji sa Ministarstvom prosvete, Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Zavodom za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i Fondacijom Petlja.

 

Više informacija na www.edtech.center

 

Izvor i foto: zuov.gov.rs