,,EkoManifest” – Lansiraj svoje ekološko znanje

Omladinsko ekološko udruženje EcoHub poziva sve zainteresovane sugrađane da se pridruže manifestaciji ,,EkoManifest”

Pod sloganom #LansirajSvojeEkološkoZnanje18 maja 2019. godine u 11 časova na platou ispred Sportskog centra ,,Milan Gale Muškatirović” u Beogradu održaće se manifestacija ,,EkoManifest”.

Događaj će se realizovati u okviru projekta ,,Eko-radionice”, na kojima zajedno sa decom iz nižih razreda iz OŠ ,,Kralj Petar I'' i OŠ ,,Danilo Kiš'' podstičemo najmlađe da brinu o okolini, a sve sa ciljem uvođenja ekologije u obrazovanje i svakodnevni život.

Sa željom da posetiocima, naročito najmlađima,  još jednom istaknemo značaj brige o okruženju i čuvanju prirode, pripremljen je i kviz. Pobednike, ali i sve učesnike, čekaju originalne unikatne nagrade, rukotvorine malih polaznika naših radionica.

Ovo je prava prilika da testirate svoje ekološko znanje i zabavite se zajedno sa svojom porodicom u kvalitetno provedenom vremenu. Za najmlađe smo organizovali i zanimljive kreativne radionice na kojima će moći da nauče nešto o reciklaži i naprave zanimljive stvari od recikliranog materijala.

Takođe savesno i odgovorno vodimo računa o našoj životnoj sredini, te pozivamo sugrađane da donesu iskorišćene limenke koje ćete, uz pomoć naših partnera iz Recan fondacije, SvakaLimenkaSeRačuna moći da odložite na pravi način a usput i naučiti neke zanimljive činjenice o samom procesu njihovog recikliranja.

Pored recikliranja limenki, sakupljaćemo čepove za naše drage osnovce kako bismo doprineli razvoju njihovih škola.

Vidimo se :)