Dan škole uz priznanja i pehare

OŠ „Treći kragujevački bataljon“ iz Kragujevca obeležila je Dan škole i dodelila pehare pobednicima tradicionalnog školskog turnira u basketu u muškoj i ženskoj kategoriji.

Osnovna škola „Treći kragujevački bataljon“ iz Kragujevca obeležila je 22. decembra Dan škole. Nakon što su učenici izveli himnu, podeljeni su pehari pobednicima tradicionalnog školskog turnira u basketu „3 na 3“ u muškoj i ženskoj kategoriji.

Nagrađeni su sledeći timovi:

Dečaci:

1.mesto: OŠ “Vuk Stefanović Karadžić”

2.mesto: OŠ “21. Oktobar”

3.mesto: “Treći kragujevački bataljon”

Devojčice:

1.mesto: OŠ “21.oktobar”

2.mesto: OŠ “Dragiša Luković Španac”

3.mesto: OŠ “Mirko Jovanović”

Mr. Slobodan Živanović, direktor OŠ “Treći kragujevački bataljon” posebno je naglasio značajan uspeh učenika ove škole na velikom broju takmičenjia koji, kako je rekao, ne bi bio postignut da nije bilo velikog rada učenika i njihovih posvećenih nastavnika.

Škola, koja je prošle godine potpuno obnovljena, dobila je još jedno priznanje ove godine i to orden borca, koji je direktoru uručio pukovnik Željko Zirojević. Direktor je, zahvalivši se, istakao da je u pitanju velika čast  za njega, ali i za celu školu.

Nije ostao nezapažen ni veliki talenat učesnika priredbe koji su recitacijama, plesom, pesmom i glumom oduševili veliki broj prisutnih zvanica.