Ugledni čas

Prisutni gosti, učenici i nastavnici bili su pod snažnim utiskom časa koji je u OŠ ,,Milan Mijalković“ u Jagodini realizovan na veoma zanimljiv i kreativan način.

 U Osnovnoj školi ,,Milan Mijalković“ u Jagodini, 30.04.2018.godine održan je ugledni čas biologije i geografije u odeljenu 8/3. Na času je obrađena nastavna jedinica Oštećenje ozonskog omotača. Čas su realizovali nastavnica biologije Dragana Bogdanović Jovanović i nastavnik geografije Saša Mikić. Obrađeni nastavni sadržaji su u korelaciji biologije i geografije. Jedan od osnovnih ciljeva časa jeste razvijanje međupredmetnih kompetencija. Za uspešnu realizaciju časa pored motivisanih učenika i nastavnika, veliki značaj su imali digitalni udzbenici biologije i geografije izdavačke kuće BIGZ školstvo. Digitalna izdanja ovih udžbenika pružila su učenicima važne informacije praćene video i foto zapisima i grafičkim rešenjima uz stručno tumačenje nastavnika.

Prisutni gosti, učenici i nastavnici bili su pod snažnim utiskom časa koji je realizovan na veoma zanimljiv i kreativan način.