DVA LICA SUNCA

Završen nagradni konkurs u okviru kampanje „Zaštita za sve”

Nakon mesec i po dana marljivog angažovanja nižih razreda osnovnih škola širom Srbije i pregršt nadahnutih ideja i kreativnih radova na temu odgovornog ponašanja na suncu i zaštite od sunca, nagradni konkurs u okviru kampanje „Zaštita za sve” je završen.

Mnoštvo škola iz svih delova naše zemlje učestvovalo je na konkursu, omogućavajući na taj način svojim đacima da ispolje svoju kreativnost i još bolje nauče kako da se odgovorno ponašaju na suncu i od njegovog štetnog zračenja zaštite.

Od svih pristiglih đačkih radova na temu „Dva lica sunca” stručni žiri je odabrao 20 škola kojima će biti donirani UV indikatori, a među njima su radovi odeljenja IV/2  Osnovne škole „Aca Aleksić” iz Aleksandrovca, učiteljice Violete Davidović.

Svojom kreativnošću, originalnošću i razumevanjem teme đaci odeljenja IV/2 su zaslužni za ovu vrednu nagradu koja će biti od koristi celoj školi i okolini. Velika zasluga pripada i učiteljici, jer je nakon završene onlajn edukacije „Zaštita za sve” na pravi način uspela da đacima prenese znanje stečeno kroz edukaciju, što je rezultiralo ovom vrednom nagradom za školu.